MCK Bergen

Mædicinernes Cykleklubb

En sykkelnettside for medisinstudenter og andre sykkelinteresserte i Bergensområdet.

Sykkelsiden er bygget fra bunn av, uten bruk av noe ferdig rammeverk eller mal. Den er programmert i PHP og benytter en MySQL-database for lagring av all informasjon som brukerne legger inn. Sykkelsiden er laget for MCK Bergen, en sykkelklubb for medisinstudenter i Bergen. Sykkelsiden innehar funksjonalitet som statistikk, turregistrering, rittregistrering, invitasjonsfunksjon, syklistprofil og integrasjon mot Yr.no for å nevne noe.

[one_half]

Invitasjon til sykkelturer

Et av nettsidens primære funksjoner er mulighet til å invitere andre medlemmer av klubben på sykkeltur, med håndtering av hvem som blir med og ikke i etterkant av invitasjonen. I etterkant av turene kan lengde og tid registreres, samt hvem som deltok. Basert på dette tilbyr nettsiden mye statistikk for medlemmene, som hvor langt de har syklet, hvor lengre og for eksempel hvem som har syklet lengst i regnvær. Mulighetene er mange.

[/one_half] [one_half_last]

Konkurranseinstinktet

De med utpreget konkurranseinstinkt vil glede seg over mulighet til å legge inn spurt og klatringer på sykkelturer, hvor man angir plassering til de ulike syklistene. De beste over en to-ukersperiode vil bli markert på fremsiden av nettsiden.

[/one_half_last]

Flere bilder av MCK Bergen

MCK-kommendeturer-hel MCK-syklistProfil

    Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

    Related Posts

    Legg inn en kommentar